HomeNieuwsLifestyleKijken jij en je lief vaak Netflix? Dan hebben jullie een gelukkige...

Kijken jij en je lief vaak Netflix? Dan hebben jullie een gelukkige relatie

Maak je je soms zorgen of je niet te vaak op de zetel hangt met je liefste. Volgens wetenschappers is er geen reden tot stress. Het is juist teken van een goede relatie.

Het is een bekend fenomeen. In het begin van jullie relatie is alles spannend en nieuw, maar na een tijdje kruipt de sleur er een beetje in en lig je liever samen op de bank. De Universiteit van Aberdeen ziet in het ‘Netflix & Chill’-gegeven geen graten. Integendeel, je zou er juist een sterkere band door krijgen.

Het samen bespreken van spannende plottwists, nieuwe series en mysterieuze personages zou jullie als koppel hechter maken. Koppels die samen veel bingewatchen zouden ook meer vertrouwen hebben in elkaar.

Gemeenschappelijke vrienden

Koppels die weinig gemeenschappelijke vrienden hebben, zouden het meeste baat hebben bij bingewatchen. Volgens de onderzoekers vervangen de fictieve personages gedeelde vrienden en dat schept een band. De volgende keer dat hij of zij dus voorstelt om samen een nieuwe serie te zien, geef je hem dus geen mep maar een dikke knuffel.

Het bericht Kijken jij en je lief vaak Netflix? Dan hebben jullie een gelukkige relatie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels