HomeNieuwsLifestyle#IkKoopBelgisch: vijf beautywebshops voor al je kerstcadeaus

#IkKoopBelgisch: vijf beautywebshops voor al je kerstcadeaus

Voor lokale ondernemers was 2020 een jaar om snel te vergeten. Denk daarom eens aan hen wanneer je kerstcadeaus shopt. Zoek je nog een origineel geschenk voor een beautyqueen? Er zitten heel wat verborgen (bad)parels tussen de Belgische beautywebshops.

Janne Vandevelde

Bubbles at Home

Ontsnap aan alle drukte met een ontspannend bad en een bruisbal van Bubbles at Home. Het Belgische beautymerk is vegan en maakt je instant vrolijk met hun natuurlijke zepen, bruisballen in de vorm van macarons en body butters in snoepkleurtjes. De eucalyptuszeep bevat bijvoorbeeld het weefsel van een sponskomkommer, ook wel loofah genoemd, dat je huid op een natuurlijke manier scrubt en cellulitis aanpakt. Een ander wondermiddel is de modder uit de Dode Zee, die acne, psoriasis en eczeem succesvol verlicht. Kies je liever iets speelsers uit? Probeer dan de bruisbal met Belgische chocolade!

bubblesathome.be

The Soul Store

The Soul Store biedt een selectie merken die bezieler Ellen Vandamme na jaren research selecteerde op basis van hun ingrediënten, verpakking en verhaal. De natuurlijke verzorgingsproducten zitten bomvol krachtige ingrediënten die de huid beter maken en een gezonde gloed geven. Bovendien zijn ze onschadelijk voor het milieu en daardoor ook goed voor de soul. Naast huidverzorging vind je er ook ecologische schoonmaakproducten van Simple Goods die je dankzij hun mooie verpakking gerust in je interieur kan laten staan.

thesoulstore.be

Beauty by Kroonen


Beauty by Kroonen is een luxueus schoonheidssalon in hartje Brussel, met een uitgebreide webshop. Je botst er op exclusieve skincare-, make-up- en parfummerken waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Alle producten worden uitgebreid getest door de eigenares en enkel het allerbeste is goed genoeg voor de etalage van Beauty by Kroonen. Nieuw in het aanbod: een discovery set met de meest luxueuze parfums van FRASSAÏ, de heerlijke geurkaarsen van Les Bains Guerbois en de glinsterende make-up van RMS Beauty.

shopbeautybykroonen.com

Bio’ty Lab

De beautywereld kent geen geheimen voor Anne Poelmans. Ze werkte voor Vogue, was acht jaar lang de hoofdstyliste van ELLE België en leidde drie jaar de website van ELLE. Vanuit haar passie voor beauty nam ze begin januari 2018 de bekende webshop Bio’ty Lab over waar ze haar favoriete organic beautyproducten verkoopt. In het diverse aanbod vind je het Belgische Likami, de haarverzorgingsproducten uit het Amazonewoud van Rahua en de poederdeodoranten van No Sweat.

biotylab.com

Blos

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door B L O S (@blos_shop)

Blos, de webshop van beautyexpert en make-upartiest Kim Maes, is een streling voor het oog, maar ook erg handig. Kim legt je haarfijn uit hoe je je huidtype bepaalt en stelt je meteen producten op maat voor. Je shopt er onder andere de pure skincare producten van The Glow en de deodoranten van het hippe Berlijnse Fine.

blos-shop.com

Het bericht #IkKoopBelgisch: vijf beautywebshops voor al je kerstcadeaus verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels