HomeNieuwsLifestyleHond met scheve snuit vindt net voor Kerstmis nieuwe thuis

Hond met scheve snuit vindt net voor Kerstmis nieuwe thuis

Woody, een hond die er een beetje anders uit ziet, heeft net op tijd voor Kerstmis een nieuwe thuis gevonden. Nadat zijn vorige baasjes hem zomaar achterlieten, werd hij geadopteerd door een vriendin van de directrice van Special Need Animal Rescue and Rehabilitation.

De hond Woody was bijna genoodzaakt Kerstmis alleen te vieren. Gelukkig werd hij ondanks zijn aparte uiterlijk toch geadopteerd. Zo kan hij nu genieten van een warme thuis tijdens de feestdagen.

De viervoeter werd als puppy aangevallen door een andere hond. Zijn toenmalige baasjes weigerden hem mee te nemen naar de dierenarts waardoor zijn snuit scheef is gegroeid. Ook nadat ze verhuisden, lieten ze Woody opnieuw aan zijn lot over. Verminkt en vastgeketend kon de hond geen kant op.

Redders in nood

Gelukkig kregen de buren de arme stakker in het oog. Zij gaven hem voedsel en water tot het dier gered werd door Special Need Animal Rescue and Rehabilitation (SNARR). Nadat de hond daar een tijdje doorbracht, werd hij net op tijd voor de feestdagen geadopteerd. Woody’s nieuwe baasje Jamie Bond is een vriendin van de directeur van de dierenbeschermingsorganisatie.

Geen negatieve gevolgen

“We krijgen heel wat dieren binnen met allerlei soorten problemen, maar zoiets als dit had ik nog nooit gezien”, vertelde hoofd van SNARR Courtney Bellew aan Lad Bible. “Woody is een superlief beestje. Ik werd direct verliefd op hem. Dat hij er een beetje anders uitziet dan normaal, interesseert ons niet.”

Hoewel de viervoeter een aparte look heeft, houdt hij geen medische problemen over aan zijn verleden. Ondertussen is Woody acht maanden oud en geniet hij van zijn liefdevolle nieuwe thuis.

Hond met scheve snuit vindt net voor Kerstmis nieuwe thuis
Facebook / SNARR Animal Rescue Northeast
Hond met scheve snuit vindt net voor Kerstmis nieuwe thuis
Facebook / SNARR Animal Rescue Northeast

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels