HomeNieuwsLifestyleDrie manieren om je vrienden wat meer aandacht te geven

Drie manieren om je vrienden wat meer aandacht te geven

We zijn altijd maar druk druk druk en verliezen daardoor soms onze vrienden uit het oog. Jane Mathews schreef het boek ‘De kunst van het alleen leven’ en geeft enkele suggesties zodat je vriendschappen niet verwateren.

Maak een lijstje

Maak eens een lijstje van al je vrienden, kameraden en kennissen. Zet diegene die je veel aandacht wil schenken bovenaan. Daardoor zal je sneller geneigd zijn om die mensen vaker een sms’je te sturen of op bezoek te gaan.

Schrijf een brief

Als je sommige vrienden niet vaak ziet, is het geen slecht idee om eens een brief of e-mail naar hen te sturen. Vertel daarin wat over jouw leven, maar vraag ook zeker naar hun avonturen. Op die manier blijven jullie op de hoogte van elkaars leven. Het toont ook aan dat je aan die persoon denkt.

Stapje in de wereld zetten

Als je je inschrijft voor allerlei nieuwsbrieven van concertzalen, theaters en musea, zal je als eerste op de hoogte zijn van alle leuke evenementen. Koop de kaartjes op voorhand zodat je geen excuus meer hebt om niet buiten te komen. Nodig je vrienden uit voor een leuke avond.

Het bericht Drie manieren om je vrienden wat meer aandacht te geven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels