HomeNieuwsLifestyleDit hotel is helemaal bedekt met bladgoud (foto’s)

Dit hotel is helemaal bedekt met bladgoud (foto’s)

Als we op vakantie gaan, willen we ons allemaal graag wat speciaal voelen. We willen even aan de dagelijkse sleur ontsnappen, of dat nu is door dagenlang door de wildernis te trekken of door je op je wenken te laten bedienen in een luxehotel. Liefhebbers van dat laatste genre hebben er nu een spiksplinternieuw adresje bij.

Goud is het materiaal bij uitstek dat we spontaan linken aan rijkdom, aan luxe. Het was dan ook niet meer dan een kwestie van tijd vooraleer het eerste gouden hotel zou worden gebouwd. Nieuwsgierigen boeken best zo snel mogelijk een vlucht richting Vietnam.

De koning te rijk

In de Vietnamese stad Hanoi opende namelijk het hotel Dolce Hanoï Golden Lake de deuren. Die zijn voor de gelegenheid gehuld in een laagje bladgoud, net zoals de rest van het etablissement. De façade, plafonds, liften… Je kan het zo gek niet bedenken of het werd bedekt met een laag bladgoud. En alsof dat nog niet genoeg bling-bling is, zijn ook de meeste accessoires en meubels goudkleurig. Je kan dus doelloos dobberen in je gouden bad met een gouden glas champagne in de hand. Als je je hart al vasthoudt voor de prijs, kunnen we je (enigszins) geruststellen. Voor een overnachting in het vijfsterrenhotel betaal je 225 euro – geen cadeautje, maar ook niet onoverkomelijk. En je krijgt er een onvergetelijke ervaring voor in ruil.

Het bericht Dit hotel is helemaal bedekt met bladgoud (foto’s) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels