HomeNieuwsLifestyleCara Pils krijgt er een goedkoop broertje en zusje bij

Cara Pils krijgt er een goedkoop broertje en zusje bij

Cara Pils, het intussen beroemde goedkope bier van warenhuisketen Colruyt, is al jarenlang een vaste waarde op festivalcampings en studentenfeestjes allerhande. Hoewel een feestje er de komende tijd niet meteen in zit, is er toch goed nieuws voor Cara: ze krijgt er namelijk een sterker broertje en zusje bij. 

Cara staat bekend als een van de goedkoopste bieren die op de markt verkrijgbaar zijn en wordt door een geheime brouwer geleverd aan Colruyt. Door de wel erg competitieve prijs vormt het huisbier van de supermarktketen een beruchte concurrent van andere Pilsbieren. Dat vraagt om meer, dus heeft Colruyt nu ook een sterker broertje en zusjes voor Cara op de wereld gezegd.

Goedkoper, goedkoper, goedkoopst

De nieuwe bieren dragen de naam Majeur en komen in twee verschillende varianten: een blond bier van 8% en een zoet rood bier van 7,5%. Dat alcoholpercentage ligt dus heel wat hoger dan dat van Cara Pils, dat blijft steken op 5%. Met de nieuwe bieren wil Colruyt duidelijk de concurrentie aangaan met andere uit het zwaardere segment. Door de prijs zullen er wellicht heel wat mensen op z’n minst eens proeven van de nieuwigheid. Het blonde bier kost namelijk een luttele 1,58 euro per liter, voor de rode versie bedraagt de prijs 2,09 euro per liter. Klanten die beschikken over een XTRA-kaart krijgen bovendien korting vanaf 8 stuks. Wie al meteen een hele bak wou inslaan, moeten we echter teleurstellen: Majeur zal enkel beschikbaar zijn in blikvorm.

Het bericht Cara Pils krijgt er een goedkoop broertje en zusje bij verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels