HomeNieuwsLifestyleBurberry biedt binnenkort nieuwe collectie aan op Instagram

Burberry biedt binnenkort nieuwe collectie aan op Instagram

Terwijl de New York Fashion Week stilaan op zijn einde loopt, wordt in de modewereld al reikhalzend uitgekeken naar de Londense variant. Creatief directeur Riccardo Tisci toont dan zijn eerste collectie voor Burberry aan de wereld. Opvallend: je kan de kledij kopen via Instagram. 

Fashionista’s kunnen niet wachten om naar de Londense modeweek te gaan. Modehuis Burberry toont dan de nieuwe collectie onder leiding van creatief directeur Riccardo Tischi. Hij volgde in maart Christopher Bailey. Behalve kledij, tovert de ontwerper nog iets anders uit zijn hoed. Een halfuur na afloop van de show op 17 september, lanceert hij een ‘Limited Edition’-collectie die 24 uur lang beschikbaar is. Je kan deze niet enkel kopen in de ‘Flagshipstore’ in Regent Street, maar ook vanuit je zetel.

Sociale media 

Dat het belang van internet en sociale media groeit, is ook de ontwerper niet ontgaan. Daarom zal hij de kledij verkopen op Instagram en WeChat, een variant op Whatsapp. Modeliefhebbers kunnen dan best omstreeks 18:30 Belgische tijd online zijn.

Het bericht Burberry biedt binnenkort nieuwe collectie aan op Instagram verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels