Vind ons op

Zita

Sem uit ‘Ex on the Beach’ krijgt vervelende reacties op foto: «Tietloos? Hoe triest ben je als je zo reageert…»

Entertainment

Sem uit ‘Ex on the Beach’ krijgt vervelende reacties op foto: «Tietloos? Hoe triest ben je als je zo reageert…»

Sem de Coninck, die als ex van Dusty in ‘EOTB’ te zien was, heeft uitgehaald naar mensen die ongepaste reacties plaatsten op haar meest recente foto.

Sem kwam als ex van Dusty aangespoeld in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Intussen is ze gelukkig samen met ene Jason Burgers, iemand die ze al van jongs af aan kent.

De 21-jarige Nederlandse realityster deelde maandag een foto waarop ze een vestje draagt zonder een beha eronder. Kennelijk vonden enkele volgers het nodig om opmerkingen over haar lichaam te geven.

«Niemand is perfect»

Sem liet de kritiek niet aan haar hart komen, maar uitte wel haar ongenoegen erover. «Ik vind het oprecht erg om te zien wat voor aparte reacties mensen geven op mijn laatste instagrampost. ‘Botje’, ‘schrale’, ‘tietloos’, noem maar op. Kijk, mij doet het weinig, maar hoe triest ben je als je zo’n reacties plaatst? Denk aan elkaar en wees gewoon lief voor elkaar alsjeblieft. Iedereen heeft iets en niemand is perfect, onthoud dat», schrijft ze op Instagram.

Instagram Stories / @semdeconinck

Sem met haar nieuwe vriend, Jason Burgers:

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/sem-uit-ex-beach-krijgt-vervelende-reacties-op-foto-tietloos-hoe-triest-ben-je-als-je-zo-reageert

Meer in Entertainment

To Top