HomeNieuwsEntertainmentMuse is derde headliner op Rock Werchter

Muse is derde headliner op Rock Werchter

De Britse rockband Muse komt naar Rock Werchter. De band van Matt Bellamy brengt zijn bombastische rock op zaterdag 1 juli naar de mainstage.

Muse stond in 2000 voor het eerst op het podium in Werchter en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de grote publieksfavorieten. De groep, die bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme, bracht tot nu toe negen studioalbums uit en is onder meer bekend van de nummers ’Knights of Cydonia’, ’Plug in Baby’, en ’Madness’. Hun komst naar Werchter kadert in hun ’Will Of The People 2023 European Tour’ om hun laatste album ’Will of the People’ te promoten.

Eerder kondigde Rock Werchter ook al de komst aan van Stromae (29 juni) en Arctic Monkeys (2 juli). Wie op vrijdag 30 juni de headliner wordt, is nog niet bekend, maar de festivalorganisatie belooft snel nieuwe namen.

Tickets

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van 29 juni tot 2 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter start op zaterdag 29 oktober. Wie zich net wat eerder van een festivalticket wil verzekeren, kan zich registreren voor een presale via rockwerchter.be.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/muse-derde-headliner-op-rock-werchter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels