HomeNieuwsBizarVrouw heeft zo’n grote borsten dat kleren zelden passen: «Wanneer stoppen ze...

Vrouw heeft zo’n grote borsten dat kleren zelden passen: «Wanneer stoppen ze met groeien?»

Een Australische vrouw heeft besloten om voortaan geen kleren meer online te shoppen omdat ze toch bijna nooit passen. Haar boezem zit immers voortdurend in de weg, tot haar grote frustratie.

De vrouw, ene Isis, deelde een TikTok-filmpje waarin ze voor de zoveelste keer een outfit, die ze online bestelde, aantrekt en het resultaat toont. De 25-jarige blondine laat weten dat ze opnieuw teleurgesteld is. «Ik denk dat ik maar eens ga stoppen met online kleren te kopen. Wanneer stoppen borsten met groeien? Ik vraag het voor een vriend…», knipoogt ze.

Moed inspreken

Het filmpje werd inmiddels al meer dan 250.000 keer bekeken. Zowat iedereen steekt haar een hart onder de riem. «Ik zie er niets mis mee», «De outfit is een beetje aan de kleine kant, maar voor de rest oké», en «Het topje ziet er perfect uit», klinkt het onder meer in de reacties. Enkele mensen waarschuwen haar echter. «Je rug gaat er slecht aan toe zijn als je ouder wordt», «Het moet behoorlijk vermoeiend zijn om zo’n grote boezem te hebben», lezen we ook.

TikTok / @r_isisl

@r_isisl

When do stop growing? Asking for a friend

♬ original sound – Risis

@r_isisl

Reply to @20savage this is an XL and the biggest top i coukd get before anyone starts

♬ Hi, I’m a Slut – Lil Mariko

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-heeft-zon-grote-borsten-dat-kleren-zelden-passen-wanneer-stoppen-ze-met-groeien

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels