HomeNieuwsBizarVrouw bestelt kleedje, maar beseft achteraf dat het wel héél doorzichtig is......

Vrouw bestelt kleedje, maar beseft achteraf dat het wel héél doorzichtig is… (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft een flater begaan bij het bestellen van een outfit. Niet alles wat op de foto stond was immers inbegrepen, wat zorgde voor een hilarisch resultaat toen ze het paste.

Kaitlyn Moore bestelde onlangs een zwarte jurk met een doorzichtig gedeelte bij de Chinese online winkelketen SHEIN. Toen ze het paste, merkte ze echter dat het zwarte kleedje als voorbeeld diende op de foto en ze dus enkel het doorzichtige deel had gekocht. Daardoor was haar bikini die ze daaronder droeg volledig zichtbaar. «Shein doet het opnieuw», lacht ze op TikTok, waar het geestige tafereel 2,6 miljoen keer bekeken werd.

Viraal

Haar volgers lagen in een deuk, al vonden anderen de foto misleidend. «Nee, zo kan je niet buiten komen», «Haha, gênant!», en «Ik zou ook gedacht hebben dat het zwarte kleedje en de riem erbij zaten», lezen we onder meer in de reacties.

@sassandcellulite

Shein strikes again (this is a bikini and I’m an adult) #sheinhaul2021 #sheincurvy #fashionfail #sheincurvehaul #sheinfail #sheinfailedme

♬ original sound – Kneely_Knight

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-bestelt-kleedje-maar-beseft-achteraf-dat-het-wel-heel-doorzichtig-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels