HomeNieuwsBizarVrouw poseert voor idyllische zwangerschapsshoot op het strand, maar dan gaat het...

Vrouw poseert voor idyllische zwangerschapsshoot op het strand, maar dan gaat het mis … (video)

De rood-oranje gloed van de ondergaande zon, een door de wind wiegend tarweveld, de handen van je partner op je bolle buik terwijl het riviertje op de achtergrond lustig verderkabbelt … : zwangerschapsshoots in de natuur zijn prachtig. Maar moeder natuur kan soms grillig zijn, zo ondervond ook deze zwangere vrouw.

De Amerikaanse Kylie wilde haar omgeving het blijde nieuws verkondigen met een zwangersschapsfoot op een idyllisch strand. Manlief Alex was fotograaf van dienst, en hij kreeg een schitterend idee: zijn zwangere echtgenote moest op het strand gaan liggen, want dat zou prachtige plaatjes opleveren als de golven zachtjes langs haar heen rolden.

Zo gezegd zo gedaan, maar wat er toen gebeurde laat zich raden: aanstaande moeder Kylie werd plots verrast door een golf die haar helemaal overspoelde. Het leverde hilarische beelden op die meteen hun weg naar TikTok vonden, waar het filmpje al zo’n 15 miljoen keer werd bekeken. «Als daar geen mooie foto uit is gekomen, zou ik meteen de scheiding aanvragen», reageert iemand op het videoplatform. Gelukkig voor het huwelijk van Kylie en Alex leverde de shoot ondanks het ongelukje wel schitterende kiekjes op. «Bij de geboorte zal de baby zand en zeewater uitspuwen, maar die foto’s zien er ZO GOED uit», vat iemand het samen.

@kyliekatich

ILL NEVER GET OVER THIS WIPE OUT HAHAHA WHY DID IT COME SO FAST AND FULL OF VENGEANCE #maternityphotoshoot

♬ Still Don’t Know My Name – Labrinth

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-poseert-voor-idyllische-zwangerschapsshoot-op-het-strand-maar-dan-gaat-het-mis-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels