HomeNieuwsBizarStudente krijgt ‘ongepast’ bericht van voormalige leerkracht: «Ben je al 21?»

Studente krijgt ‘ongepast’ bericht van voormalige leerkracht: «Ben je al 21?»

Een Amerikaanse studente kreeg onlangs een wel heel apart bericht van een leraar uit het middelbaar. Ze deelde het tafereel op TikTok, waar er een storm van reacties op kwam.

De vrouw, ene Makayla (20), keek verbaasd op toen ze op Twitter plots een bericht kreeg van haar voormalige geschiedenisleraar. Ze geeft toe dat ze de man destijds knap vond, maar had nooit verwacht dat hij haar zoveel jaren later zou contacteren.

Daten

In het bericht vraagt de man om met haar af te spreken. «Hey Makayla! Ik hoop dat alles goed met je gaat nu je afgestudeerd bent. Ben je intussen toevallig al 21 jaar en heb je zin om iets te gaan drinken met een voormalige knappe geschiedenisleraar? Ik kijk uit naar je antwoord!», stuurde hij haar.

Rode vlag

De vrouw weet niet goed wat ze ervan moet denken en deelde een screenshot op TikTok. Daar raadt de meerderheid haar af om op zijn verzoek in te gaan. «Als leerkracht word ik hier misselijk van», «Doe het alsjeblieft niet. Je was nog zo jong toen hij je leerde kennen. Dit is zo’n grote rode vlag», «Beetje ongepast en stalkerig hoe hij zoveel jaren later nog aan je denkt», en «Zo fout! Ik gaf vroeger les en de gedachte alleen al om met een voormalige leerling te daten is walgelijk», is de algemene teneur.

@makaylam.ller

not my 9th grade fantasy coming true

♬ Piano Man – Billy Joel

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/studente-krijgt-ongepast-bericht-van-voormalige-leerkracht-ben-je-al-21

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels