HomeNieuwsBizarModel onthult aantal bedpartners en lokt storm van kritiek uit: «Daar krijg...

Model onthult aantal bedpartners en lokt storm van kritiek uit: «Daar krijg je later spijt van!»

Een OnlyFans-model krijgt heel wat commentaar op het feit dat ze met behoorlijk wat mannen seks heeft gehad. Toch laat ze zich niet zomaar doen.

De vrouw, die zich op TikTok ‘babysitterhomealone’ noemt, onthulde onlangs dat ze op 19-jarige leeftijd met maar liefst 156 mannen in bed dook. Ze maakte zelfs een lijstje waarop stond hoe ze zoveel mannen leerde kennen: van op de middelbare school, een festival, het werk, op vakantie, via Tinder, enzovoort.

Drie schoolbussen

Er kwam echter behoorlijk wat kritiek op haar aantal bedpartners. «Trieste realiteit», «Nee meid, ik verzeker je dat wanneer je je droomman tegenkomt, je hier spijt van krijgt», «Om het even in perspectief te zetten: dat zijn drie volle schoolbussen», «Dus zowat iedereen die jouw richting uitkijkt?», «Nee bedankt! Ik hou het wel bij twee», werd er gereageerd. Anderen vonden dan weer dat dat haar keuze is. «Zolang je het veilig doet: ga je gang», en «Het leven is kort. Doe wat je wil. En laat mannen je niet wijsmaken dat je ‘opgebruikt’ bent», klinkt het ook.

Opkomen voor zichzelf

Ze laat het commentaar echter niet aan haar hart komen. «Drie miljoen mannen in de wereld, maar ik ben zogezegd ‘vies en geen relatiemateriaal’ omdat ik met meer dan honderd mannen gevreeën heb», sneert ze.

@babysitterhomealone

♬ Originalton – kida

@babysitterhomealone

Replying to @Dshawn_Mob highlighted the 3 that count, part 2 Coming soon

♬ original sound – –

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/model-onthult-aantal-bedpartners-en-lokt-storm-van-kritiek-uit-daar-krijg-je-later-spijt-van

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels