HomeNieuwsBizarStudent neemt wraak op koppel dat seks heeft met raam open: «Ik...

Student neemt wraak op koppel dat seks heeft met raam open: «Ik zou woedend zijn!» (video)

Een Britse student was de seksgeluiden van zijn buren zodanig beu dat hij er op zijn manier korte metten mee maakte. Zijn reactie werd wel niet door iedereen gesmaakt…

Het hilarische tafereel speelde zich af aan de universiteit van de Engelse stad Coventry. Volgens de student heeft hij bijna dagelijks last van het gekreun van de buren, die vertikken om hun raam dicht te doen als ze liggen te rollebollen. De jongeman besloot om duidelijk te maken dat hij daar niet mee gediend is door met een zwabber hun raam dicht te slaan.

Gemengde reacties

Hij deelde de wraakactie op TikTok, waar de beelden al bijna 900.000 keer bekeken werden. Sommige volgers herkennen het probleem. «Ik heb dat ook bij mijn buren gedaan. Sindsdien heb ik er geen last meer van», en «Bij mij maakten ze nadien gewoon meer lawaai», lezen we onder meer. Anderen vinden zijn reactie ongepast. «Wat een kinderachtige reactie. Als je een probleem hebt, wees dan volwassen en praat met hen», «Je bent gewoon jaloers omdat je zelf geen seks hebt», en «Ik zou woedend zijn! Laat ze rustig slapen», klinkt het ook.

Irritant

Op die laatste reactie antwoordde hij wel dat het voor hem menens is. «Je snapt niet hoe irritant het is. Het is vrijwel elke dag en heel luid. Beeld je in dat je op een willekeurig moment wakker wordt en gekreun hoort», verduidelijkt hij.

@windsor_jr

This guys sick #fyp #foryou #viral #trending #foryoupage #fypシ #covuni

♬ original sound – windsor.jr

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/student-neemt-wraak-op-koppel-dat-seks-heeft-met-raam-open-ik-zou-woedend-zijn-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels