HomeNieuwsBizarKoppel krijgt per ongeluk pakje met 30 kilogram marihuana

Koppel krijgt per ongeluk pakje met 30 kilogram marihuana

Een Amerikaans koppel kon hun ogen niet geloven toen ze een pakje van Amazon thuis toekregen. Het stel had enkele plastic opbergdozen besteld bij de online winkel. Die werden netjes afgeleverd, maar zaten vol met marihuana.

“Het pakket was extreem zwaar. Veel zwaarder dan je zou verwachten bij vier lege opbergdozen”, zo begint de vrouw haar verhaal aan WFTV. Niet zo vreemd, als je weet dat de dozen maar liefst 30 kilo cannabis bevatten. Ze vertelt dat ze dol is op Amazon en regelmatig bestellingen plaatst bij de online winkel, maar dit had ze nooit verwacht.

Na de vondst belde de onfortuinlijke Amerikanen onmiddellijk de politie. Uit schrik dat de daders de buit nog komen opeisen, willen ze anoniem blijven. “We hebben dagenlang schrik gehad dat er zou ingebroken worden. We hebben echt enkele slapeloze nachten achter de rug.”

“Meer kunnen we niet doen”

Achteraf heeft het koppel ook z’n beklag gedaan bij Amazon. Na een maand over en weer te mailen, kregen ze een cadeaubon van 150 dollar (127 euro). Er zat ook een kaartje bij met de teleurstellende boodschap “Meer kunnen we momenteel niet doen”. Het e-commercebedrijf heeft wel al laten weten dat ze zullen meewerken aan het onderzoek van de politie.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels