HomeNieuwsBizarBIZAR. Twee mannen ontsnappen uit gevangenis, maar beloven in briefje terug te...

BIZAR. Twee mannen ontsnappen uit gevangenis, maar beloven in briefje terug te keren

Twee gedetineerden hebben de wenkbrauwen behoorlijk doen fronsen in Italië. Het duo kon ontsnappen uit de gevangenis, maar liet een briefje achter voor de bewakers waarin ze schreven dat ze nog wat persoonlijke zaken moesten regelen en daarna weer zouden terugkomen. 

De neven Davad Zukanovic en Lil Ahmetovic slaagden erin om te ontsnappen uit de Rebibbia-gevangenis in Rome door met een brandslang over een muur te klimmen. Ze waren wel zo vriendelijk om een briefje met tekst en uitleg in hun cel achter te laten.

Kinderen

Volgens het briefje sloegen de mannen op de vlucht omdat ze hun kinderen moesten beschermen. Die zouden in de problemen geraakt zijn in een zaak rond drugshandel. De neven moesten naar eigen zeggen zelf in actie komen omdat hun echtgenotes ook achter de tralies zitten.

Het duo, dat vastzat voor geweldloze misdrijven als fraude, zweert niet van plan te zijn met de noorderzon te vertrekken. Ze verwachten dat ze zich over ongeveer vijftien dagen weer kunnen aangeven als ze hun zaakjes hebben geregeld.

Het bericht BIZAR. Twee mannen ontsnappen uit gevangenis, maar beloven in briefje terug te keren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels