HomeNieuwsActualiteitAnuna De Wever ziet er plots helemaal anders uit: «Je coupe is...

Anuna De Wever ziet er plots helemaal anders uit: «Je coupe is prachtig!» (foto)

Klimaatactiviste Anuna De Wever heeft een kleine metamorfose ondergaan door haar kapsel erg kort te laten knippen. Haar volgers kunnen het resultaat wel smaken.

Volgende week vindt de klimaattop COP27 in Egypte plaats en normaal gezien zou Anuna De Wever daar aanwezig zijn, maar gisteren liet ze weten dat ze verstek geeft door de politieke situatie in het land. «Ik ga niet naar de COP27 in Egypte deze maand. COP27 wordt gehouden in een dictatuur die systematisch activisten onderdrukt», schrijft ze op Instagram.

Kort kapsel

De 21-jarige oprichtster van Youth for Climate (YFC) deelde daarbij een recente foto van zichzelf waarop ze er anders dan anders uitziet. Ze opteerde onlangs immers voor een opvallend korte snit, wat goed onthaald wordt door haar volgers. «Leuk kapsel», «Je coupe is prachtig», en «Mooie foto, wijze beslissing, krachtig signaal!», klinkt het onder meer in de reacties.

Instagram CkYhw8eoJTY


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/anuna-de-wever-ziet-er-plots-helemaal-anders-uit-je-coupe-prachtig-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels