HomeNieuwsVideoWTF. Naakte vrouw stapt uit auto op snelweg en begint te schieten...

WTF. Naakte vrouw stapt uit auto op snelweg en begint te schieten (video)

In de San Francisco Bay Area, in de Amerikaanse staat Californië, is afgelopen dinsdag een naakte automobiliste uitgestapt op een snelweg en op auto’s beginnen schieten. Ze zou ook een mes vastgehad hebben, aldus de politie. Wat haar bezielde, is voorlopig nog onduidelijk.

De noodcentrale ontving rond 16u40 een melding over een roekeloze bestuurder op de oostelijke Interstate 80. De beller meldde dat de bestuurder een pistool bij zich leek te hebben.

De bestuurster zou gestopt zijn op de San Francisco-Oakland Bay Bridge, plaatselijk bekend als de Bay Bridge. Ze stapte uit haar auto terwijl ze een mes vasthield en schreeuwde naar andere bestuurders. Toen stapte ze weer in, om even verder weer halt te houden.

Deze keer zou ze poedelnaakt zijn uitgestapt met een pistool in haar hand. Ze zou enkele schoten in de lucht en op andere voertuigen hebben afgevuurd, aldus de politie.

Geen gewonden

De politie arresteerde de vrouw. Ze werd in een ambulance van de brug gehaald. Verschillende rijstroken werden tijdelijk afgesloten zodat agenten naar kogelhulzen konden zoeken. Er werden geen gewonden gemeld.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/wtf-naakte-vrouw-stapt-uit-auto-op-snelweg-en-begint-te-schieten-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels