HomeNieuwsVideoBEKIJK. Carjacking in VS eindigt met spectaculaire crash (video)

BEKIJK. Carjacking in VS eindigt met spectaculaire crash (video)

De politie van San Francisco heeft twee verdachten gearresteerd in verband met een carjacking en een daaropvolgende crash afgelopen zaterdag. De gestolen auto scheurde van een heuvel, door een balustrade en viel te pletter onderaan een trappencomplex in hartje San Francisco, zoals te zien is op beelden van het ongeluk.

Op de beelden van een privé-bewakingscamera is te zien hoe het voertuig de balustrade doorboort, in de diepte stort en in zijn val een boom raakt. Volgens de politie werden agenten benaderd door iemand die verklaarde dat zijn auto was gestolen en in de prak gereden.

Buurtbewoners vonden naar eigen zeggen flessen alcohol en een pistool in het wrak van het voertuig. De verdachten waren niet meer in de buurt toen agenten arriveerden op de plek van de crash.

Een ooggetuige had een foto gemaakt waarop drie mensen te zien zijn die uit het voertuig komen gekropen. Zo kwam de politie de daders op het spoor. Drie dagen later werden twee verdachten gearresteerd op verdenking van carjacking, heling en samenzwering. Ze werden geïdentificeerd als de 36-jarige Kevin Nelson en de 31-jarige Jennifer Bonham, beiden uit San Francisco. Nelson had verwondingen opgelopen bij de crash en moest verzorgd worden in het ziekenhuis. Bonham werd ook gearresteerd op verdenking van roekeloos rijden.

Bekijk de crash hieronder, omstreeks 1:27 in de video.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/bekijk-carjacking-vs-eindigt-met-spectaculaire-crash-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels