HomeNieuwsVideoOphef rond vrijpartij in wagen met markeringen van Verenigde Naties. Onderzoek gestart!...

Ophef rond vrijpartij in wagen met markeringen van Verenigde Naties. Onderzoek gestart! (video)

Pikant beeldmateriaal uit Tel Aviv, Israël.

Momenteel gaat er op sociale media een video rond van een vrijpartij in het openbaar. Dat gebeurt wel vaker, maar op de beelden lijkt er mogelijk een band te zijn met de Verenigde Naties.

Zo is te zien hoe een man en een vrouw in een wagen seks hebben. Op de wagen in kwestie staat in het groot ‘UN’, wat doorgaans verwijst naar de United Nations, oftewel de Verenigde Naties dus.

“Gechoqueerd!”

VN-woordvoerder Stéphane Dujarric laat aan The New Humanitarian weten dat de organisatie op de hoogte is van de video. “We zijn gechoqueerd en verontrust door wat we zien op de beelden”, klinkt het.

“Dit gedrag druist in tegen alles waar we voor staan en waar we aan werken op gebied van seksueel wangedrag door VN-personeel”, gaat Dujarric verder. Zo zou het kunnen dat het hier gaat om seks tegen betaling, maar dat moet eerst nog verder uitgezocht worden.

Momenteel loopt er een onderzoek. De identificatie van de betrokken partijen zou bijna voltooid zijn. Wel is er nog twijfel over de ‘echtheid’ van de video en of het hier daadwerkelijk gaat om recente beelden. Dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Foto: still – Bron: thenewhumanitarian.org

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels