HomeNieuwsVideoInfluencer gevraagd om opvallende tatoeage op borsten te bedekken, maar haar antwoord...

Influencer gevraagd om opvallende tatoeage op borsten te bedekken, maar haar antwoord is duidelijk… (video)

Een Brits plussize model heeft haar haters van repliek gediend nadat ze te horen kreeg dat ze haar tattoos op haar boezem niet hoeft te laten zien. Haar volgers juichen haar reactie toe.

De vrouw, die zich op TikTok ‘Goddess Goth’ noemt, houdt er een gothic levensstijl op na en toont dat maar al te graag aan haar meer dan 400.000 volgers. Ze liet zelfs spinnenwebben op haar borsten tatoeëren om helemaal in haar ding op te gaan.

Niet luisteren

Niet iedereen is daar fan van en sommigen vinden zelfs dat ze haar boezem daardoor moet bedekken. In een recente TikTok-video laat ze zien wat ze van dergelijke reacties vindt. Ze speelt een opname af die duidelijk maakt dat ze nog liever zou willen sterven dan haar tatoeages te bedekken.

Steun

Het filmpje werd al bijna 20.000 keer bekeken en lokt alleen maar positieve reacties uit. «Steek je tattoos alsjeblieft nooit weg», «De tatoeages zijn echt heel mooi», «Je ziet er fantastisch uit», en «Bedek ze nooit», klinkt het onder meer.

@goddessgothx

No thankyou ️ #fypシ

♬ original sound – bobsburgersvids

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/influencer-gevraagd-om-opvallende-tatoeage-op-borsten-te-bedekken-maar-haar-antwoord-duidelijk-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels