HomeNieuwsVideo‘First Dates’-deelneemster verbouwereerd door ‘slechtste openingszin ooit’ (video)

‘First Dates’-deelneemster verbouwereerd door ‘slechtste openingszin ooit’ (video)

Ongemakkelijk momentje tijdens ‘First Dates’ in Nederland. De openingszin van de mannelijke deelnemer valt niet echt in goede aarde bij zijn date…

Met de perfecte openingszin heb je bij een nieuwe ontmoeting vaak al meteen een streepje voor. Dat was ook de bedoeling van ene Stefan, maar zijn date Birthe was niet echt onder de indruk.

Geen zin

Nadat ze elkaars namen uitgewisseld hebben, gooit hij volgende woorden in de groep. “Heb je er ook geen zin in?”. “Sorry?”, reageert Birthe, waarop Stefan de magische zin nog eens herhaalt. “Nnnnnjawel”, prevelt Birthe, die vervolgens voor de camera haar gedacht over de openingszin zegt. “Dat was niet de beste openingszin. Ik dacht van: ‘oké, dankjewel’”, klinkt het.

Zenuwen

Stefan bedoelde het nochtans goed. “Waarom zeg ik dat? Ik was het eerste kwartier nerveus, dus ik dacht: ‘als ik zoiets zeg, dan zorg ik dat we ons allebei hetzelfde voelen en dan kunnen we het daarna achter ons laten”, besluit hij.

Het bericht ‘First Dates’-deelneemster verbouwereerd door ‘slechtste openingszin ooit’ (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels