HomeNieuwsVideoFilmpje van chauffeur met bedenkelijke parkeerkunsten gaat viraal door HILARISCHE wending (video)

Filmpje van chauffeur met bedenkelijke parkeerkunsten gaat viraal door HILARISCHE wending (video)

Screenshot TikTok / @richilbeatA

Een Twitter-filmpje van een vrouw die alle moeite van de wereld heeft bij het parkeren gaat momenteel viraal. Niet omwille van haar bedenkelijke parkeerkunsten, wél door de actie van een behulpzame omstaander.

In het filmpje is te zien hoe de vrouw met heel veel moeite probeert om tussen twee auto’s te parkeren. Ze sukkelt erop los, tot een behulpzame omstaander haar te hulp schiet.

De barmhartige Samaritaan begeleidt de auto geduldig bij het parkeren, en na veel vijven en zessen komt de parkeeractie tot een goed einde. De twee vrouwen omhelzen elkaar, maar dan volgt een hilarische wending.

Na de innige omhelzing stapt de omstaander doodleuk naar haar auto – die pal achter de inmiddels stilstaande auto van de vrouw met de bedenkelijke parkeerkunsten staat – en rijdt weg. De andere vrouw kijkt haar verbijsterd na.

In scène gezet?

Het internet ligt in een deuk: het filmpje werd eergisteren gedeeld op Twitter, waar het al zo’n 21 miljoen keer bekeken werd, en op TikTok, waar de teller na één dag op 13 miljoen views staat.

Sommige reacties trekken de authenticiteit van de video in twijfel, met als voornaamste argument dat geen van beide auto’s aan de voorkant voorzien is van een nummerplaat. In scène gezet of niet: komisch is het alleszins wel.

The way I screamed after watching the end of this video! pic.twitter.com/gTmu58sezO

— Stepmother of Dragons (@cheembeam) April 12, 2021

Het bericht Filmpje van chauffeur met bedenkelijke parkeerkunsten gaat viraal door HILARISCHE wending (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels