HomeNieuwsVideoDame wijst date af nadat hij per ongeluk DIT grove bericht naar...

Dame wijst date af nadat hij per ongeluk DIT grove bericht naar haar stuurt (video)

Daten… Soms is het fijn, soms is het ‘minder leuk’.

Een dame genaamd Meaghan deelde een paar dagen geleden een video waarin ze een ‘mindere date-ervaring’ uit de doeken doet. En dan drukken we ons nog zacht uit.

Ze was aan de praat geraakt met een zekere ‘Danny’. “Laten we deze keer daar (een bepaalde locatie, red.) afspreken”, had ze aan hem laten weten. Vermoedelijk ergens in het openbaar.

“Absoluut. Ik begrijp het. Ik moet nog bewijzen dat ik je niet ga vermoorden”, ‘grapte’ de man nog als reactie op haar vraag. Da’s op zich al een mindere reactie, maar wat volgde was nóg erger.

“Ik ga passen”

Plots krijgt de dame een foto van zichzelf als reactie. “Dit is mijn date morgen. Niet lachen… Ze is leuk en grappig maar zeker niet knap”, wordt er nog aan de foto toegevoegd. Het bericht was vermoedelijk bedoeld aan een vriend van de man…

Haar volgers kunnen hun ogen amper geloven. “‘k Heb nog naar hem gestuurd dat ik ga passen voor de date. Hij heeft niet meer gereageerd nadien”, laat Meaghan nog weten.

Het filmpje ging in geen tijd viraal. “Maar waarom zegt hij dat? Je ziet er echt geweldig uit”, klinkt het haast in koor. Goed dat ze die kerel niet meer zal zien, denken we dan…

@uhmeagzing

@hinge where is my refund #fyp

♬ abcdefu – GAYLE

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels