HomeNieuwsVideoBeruchte streakster onder vuur na nieuwste stunt: "Je moest je schamen!" (video/foto's)

Beruchte streakster onder vuur na nieuwste stunt: “Je moest je schamen!” (video/foto’s)

De naam Kinsey Wolanski zegt je waarschijnlijk niet veel.

Maar de kans is groot dat je de dame wél al ‘aan het werk’ gezien hebt. Het Amerikaanse badpakmodel sloeg vorig jaar al toe tijdens de finale van de Champions League. Niet zonder succes, want ze hield er verschillende contracten aan over.

Deze keer sloeg ze de bal toch stevig mis. Tijdens de WB-wedstrijd alpineskiën in Schladming rende de schaars geklede dame op een cruciaal moment naar de eindmeet. Op haar spandoek stond ‘RIP Kobe’ te lezen, een nogal bijzonder eerbetoon aan de recent overleden basketballegende.

“Je moest je schamen!”

Niet iedereen is even blij met de actie van de dame. Velen vinden het ongepast dat ze ‘geld wil verdienen’ op de kap van Kobe.

“Je moest je schamen! Kobe Bryant betrekken in jouw schreeuw om aandacht is gewoon zielig. Je bent belachelijk”, klinkt het.

“Ik heb een nieuwe vriendin!”

Alex Vinatzer, de skiër die op het einde van zijn prestatie afgeleid werd door de dame, kan er nog om lachen. “Ik heb blijkbaar een nieuwe vriendin! Zesde plaats in Schladming en waarschijnlijk de beste ‘finishfoto’ ooit”, laat hij op Instagram weten. Druk op het pijltje naar rechts om de volgende foto ook te zien:

https://www.instagram.com/p/B74QUdboODL/

https://www.instagram.com/p/ByVpd0vpxDl/
https://www.instagram.com/p/B71VBb2plEi/
https://www.instagram.com/p/ByL60p3pgah/
https://www.instagram.com/p/B7T0GZFpF_n/

Foto: still/Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels