HomeNieuwsLifestyleZitten je kinderen verveeld thuis? Dit speelgoedabonnement biedt uitkomst

Zitten je kinderen verveeld thuis? Dit speelgoedabonnement biedt uitkomst

Normaal gezien hoef je je door de week weinig zorgen te maken over je kinderen: ze gaan naar school, spelen daar en wanneer ze thuiskomen zijn ze vaak bekaf. Door de coronapandemie ligt dat wel wat anders. Kinderen zitten vaak thuis omdat ze in quarantaine moeten en dan moet jij ze een hele dag bezig houden.

En dat is een hele uitdaging. Kinderen zijn snel verveeld en nog sneller uitgekeken op nieuwe spelletjes. Heb jij ook de indruk dat je om de zoveel weken naar de speelgoedwinkel rent voor een nieuwe voorraad? En ben je dat ook helemaal beu? Wel, dan is KidsBox misschien wel de perfecte oplossing.

Abonnement

Kidsbox is eigenlijk een soort speelgoedabonnement. Net zoals bij de bib leen je speelgoed tijdelijk uit en krijg je om de zoveel tijd een nieuwe voorraad speelplezier. Zo kan je kind elke maand nieuwe spelletjes ontdekken, maar geraakt je huis niet tot de nok gevuld met troep en ben je ook nog eens een stuk duurzamer bezig. Het principe is simpel. Je kiest een abonnementsformule (1, 3, 6 of 12 maanden), selecteert de leeftijd van je kleine spruit en vervolgens wordt er elke maand een box naar je opgestuurd. Na een maand kan je die gratis terugsturen en belandt er een nieuw pakje op je deurmat. Gedaan keuzestress en gedaan met dozen vol speelgoed die overal rondslingeren.

Het bericht Zitten je kinderen verveeld thuis? Dit speelgoedabonnement biedt uitkomst verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels