HomeNieuwsLifestyleVIDEO. Op deze inventieve manier kan je je hond uitlaten

VIDEO. Op deze inventieve manier kan je je hond uitlaten

De Cyprioot Vakis Demetriou heeft een geweldige manier verzonnen om zijn hond uit te laten. Zelf zit de man in quarantaine en dus laat hij de hond uit via een op afstand bestuurbare drone.

Demitriou bevestigde de drone aan de halsband van de hond en liep zodoende een rondje met hem door de lege straten van Limasol. Op beelden die Demetriou op Instagram zette is te zien dat zijn hond het wel leuk lijkt te vinden om zo door de straten te lopen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

5th day quarantine. Stay Home Safe but don’t forget your dog happiness..       #dog #animals #coronavirus #goodvibes #goodidea #cyprus

Een bericht gedeeld door Vakis Demetriou (@vakis78) op

Hij kijkt namelijk constant kwispelend om zich heen en zoekt ook regelmatig oogcontact met Demitriou. Bij de video schrijft hij: “vijfde dag in quarantaine, blijf veilig thuis maar vergeet het geluk van je hond niet”. De video wordt volop gedeeld op Facebook en Instagram.

Stront aan de knikker

Toch vragen mensen zich toch af of dit echt is. Veel mensen denken dat Demitriou zijn hond al eerder zo heeft getraind. Ook vragen ze zich af hoe hij de uitwerpselen van de hond opruimt. Het baasje heeft daar nog niet op gereageerd. Toch zijn de reacties over het algemeen positief.

Het bericht VIDEO. Op deze inventieve manier kan je je hond uitlaten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels