HomeNieuwsLifestyleVersace komt met nieuwe Apple-sneaker

Versace komt met nieuwe Apple-sneaker

Of dat hopen we toch. Sneaker designer Salehe Bembury postte een opmerkelijke foto op Instagram. De schoen lijkt verdacht hard op het originele Apple-exemplaar, gehuld in een Versace-jasje.

Apple-sneakers?

Je vraagt je misschien af waarom Apple ooit sneakers uitbracht. In het begin van de jaren negentig vond de firma het wel een leuk idee om sneakers speciaal voor de werknemers te ontwerpen. Er werden enkele prototypes gemaakt, maar verder kwam het project niet van de grond. In 2007 stond er een paar te koop op Ebay voor een luttele $79 (nu ongeveer €70). In 2017 kwam er nog een stel bovendrijven – ditmaal met een startbod van $30.000.

“Een wijs man zij ooit helemaal niets”

Vorige week postte sneaker designer Salehe Bembury een foto van een schijnbaar nieuwe Versace-sneaker, maar die lijkt wel erg hard op Apple’s origineel. Het enige onderschrift luidde: “Een wijs man zij ooit helemaal niets.” Meer is nog niet bekend en het hele project is dan ook heel geheimzinnig. Op Instagram is de hype alvast gelanceerd, nu nog afwachten of de sneaker ook echt in productie zal gaan.

View this post on Instagram

“A wise man once said nothing at all.”

A post shared by Salehe Bembury (@salehebembury) on

Het bericht Versace komt met nieuwe Apple-sneaker verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
31.6 ° C
33.2 °
29.9 °
23 %
3.1kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
24 °
di
30 °
wo
27 °

Populaire Artikels