HomeNieuwsLifestyleOvenfabrikant betaalt 850 euro om thuis pizza te eten

Ovenfabrikant betaalt 850 euro om thuis pizza te eten

Rijk worden door je favoriete maaltijd naar binnen te werken, het klinkt als een droom. En die wens is niet zo onrealistisch als je denkt. Ovenfabrikant Ooni zoekt testers om thuis pizza te eten. Je hoeft het zelfs niet gratis te doen. 

Het leven is best gul als je maar hard genoeg zoekt. Zo zijn er recent jobs verschenen om een boekenwinkel uit te baten in de Malediven, testers gezocht voor sekspoppen en nu is er nog een droomjob in de aanbieding. Het Amerikaanse bedrijf Ooni heeft net een nieuwe oven uit en zoekt nog mensen die tegen betaling pizza’s willen uittesten. De oven is een semiprofessioneel machine en kan in slechts 60 seconden je Italiaanse lekkernij bereiden.

Brand ambassador 

Natuurlijk moet je wel meer doen dan enkel eten. Zo word er ook van je verwacht dat je pizza’s zelf maakt, nieuwe recepten bedenkt en fungeert als brand ambassador. Wie daarin slaagt, krijgt maar liefst 850 euro of zo’n 1.000 dollar per dag.

Video 

Zie jij jezelf wel als de geknipte pizzaman of vrouw? Het enige wat je moet doen is solliciteren door een video van maximum 1 minuut in te sturen naar [email protected] . In het filmpje moet je je epische pizza-skills tonen en uitleggen waarom jij de perfecte brand ambassador zou zijn. Meedoen kan nog tot 14 oktober.

Het bericht Ovenfabrikant betaalt 850 euro om thuis pizza te eten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels