HomeNieuwsLifestyleMoeder bijt van zich af na commentaar op foto

Moeder bijt van zich af na commentaar op foto

De Australische Jordyn Jones post regelmatig foto’s van haar twee kinderen op Instagram. Ze had dus nooit verwacht dat ze zo veel kritiek zou krijgen bij een van haar laatste kiekjes.

“Het is walgelijk hoe donker de huid van je dochter is” en “Heb je nog nooit van zonnecrème gehoord? Wat voor een vreselijke moeder ben jij”, zijn maar twee van de gemene reacties die Jones kreeg nadat ze een foto van haar dochtertje had gedeeld. Nochtans is het een doodnormaal kiekje van een meisje dat in haar nakie op het strand loopt.

A post shared by Jordyn Jones (@lifewithwinter) on

Instagram kreeg zelfs zo veel klachten binnen dat het platform de post verwijderde. De moeder besloot om niet bij de pakken te blijven zitten en snoerde de critici de mond. “Ik kan niet geloven hoeveel mensen zulke gemene en racistische opmerkingen durven maken”, schrijft ze. “De huid van mijn kind is prachtig. Ik neem alle mogelijke maatregelen om haar te beschermen tegen de zon.”

Achteraf maakte ze ook bekend dat ze van Aboriginal-afkomst is, wat verklaart waarom zij en haar kinderen in een wip en een gauw bruin worden in de zon. Sindsdien krijgt de vrouw de een na de andere steunbetuiging binnen. “Een dikke merci voor alle lieve woorden”, liet ze later nog weten. “Ik apprecieer jullie steun enorm.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels