HomeNieuwsLifestyleModel bewijst: “Op deze manier faken influencers hun ‘gewichtsverlies’ op foto’s en...

Model bewijst: “Op deze manier faken influencers hun ‘gewichtsverlies’ op foto’s en filmpjes!” (foto’s)

We hoeven je het niet meteen te vertellen waarschijnlijk, maar in de wondere wereld van de influencers is vaak niets wat het lijkt. Dat bevestigt ook Elise Frank. Zij is model en roept regelmatig influencers op het figuurlijke matje om te stoppen met het faken van gewichtsverlies.

En dat doet ze op haar geheel eigen manier. De Amerikaanse uit Utah houdt ervan om haar eigen sociale media zo ‘echt’ mogelijk te houden en de minder mooie praktijken van influencers aan de kaak te stellen. De 26-jarige toont heel praktisch hoe ze bijvoorbeeld hun fysieke uiterlijk dramatisch ‘mooier’ maken door kleine trucjes als het intrekken van de buik en het los laten hangen van haar.

”Makkelijk te herkennen”

“Het is makkelijk om die specifieke poses te herkennen eenmaal je ze kent en beseft hoe vaak influencers die trucjes gebruiken”, zo vertelt Frank. “Let op, ik ben er niet tegen, maar ik vind wel dat meer mensen hun natuurlijke en echte postuur mogen laten zien online! Ik ben wel blij met de massaal positieve reacties, want veel meisjes sturen me dat ze worstelen met eetstoornissen en mijn video’s zouden voor hen een wereld van verschil betekenen.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels