HomeNieuwsLifestyleMislukte penisvergrotingen vormen plaag in Papoea-Nieuw-Guinea

Mislukte penisvergrotingen vormen plaag in Papoea-Nieuw-Guinea

Grootte doet er niet toe, maar toch zijn heel wat mannen bezorgd over de omvang van hun edele delen. Sommige nemen genoegen met hun complexen, maar andere ondernemen besluiten om actie te ondernemen. En dat kan al eens fout aflopen. In Papoea-Nieuw-Guinea zijn mislukte penisvergrotingen op dit moment een echte plaag.

Een mens zou denken dat een man voorzichtig omspringt met zijn soldaat. Maar niets blijkt minder waar in Papoea-Nieuw-Guinea. Mannen laten hun penis er massaal injecteren met kokosolie en andere rare substanties, in de hoop dat ze zo “een grotere” krijgen. Kwakzalvers en medici die buiten hun uren een centje bij willen verdienen, geven graag toe aan de trend. En dat heeft desastreuze gevolgen.

Vergroeide penissen en lelijke zweren

Akule Danlop, dokter in de hoofdstad Port Moresby, geeft een woordje uitleg aan de Australische krant The Guardian: “De afgelopen paar jaar zag ik elke week vijf nieuwe gevallen. Dat gaat dan alleen om zij die zich durven te melden voor een behandeling. De ingreep kan vreselijke schade veroorzaken en soms betekent het dat ze geen seks meer kunnen hebben.” Vergroeide penissen, zweren en vervormde scrotums zijn slechts enkele van de gevolgen. Niet iets om thuis uit te proberen dus!

Het bericht Mislukte penisvergrotingen vormen plaag in Papoea-Nieuw-Guinea verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels