HomeNieuwsLifestyleMiljoen twitteraars helpen man aan puppy

Miljoen twitteraars helpen man aan puppy

Een Amerikaanse 19-jarige student wou heel graag een hondje adopteren, maar kon zijn moeder moeilijk overtuigen. Met de hulp van een miljoen twitteraars slaagde hij er toch in de puppy in huis te halen.

Toen Ryan Sesselman een dierenwinkel binnenstapte, viel hij meteen voor de charmes van een lieve puppy. Hij stuurde een foto van het schattige beestje naar zijn moeder en vroeg: “Hoeveel retweets heb ik nodig om haar te krijgen?”

Onmogelijke opdracht

De moeder van de 19-jarige student was niet meteen enthousiast om het dier te adopteren. “NEEEE!”, was haar instinctieve reactie. Daarna stuurde ze al lachend dat haar zoon de pup mocht adopteren, wanneer hij een miljoen retweets verzamelde op Twitter.

Uitdaging aanvaard

Eerst was Sesselman vrij sceptisch of hij die grote hoeveelheid retweets zou behalen. Hij ging de uitdaging toch aan en postte enkele foto’s van hem en de viervoeter op Twitter.  Het grappige verhaal liet de twitteraars niet koud en al snel werd de post 1,1 miljoen keer gedeeld.

Enkele dagen later ging de gelukzak opnieuw naar de dierenwinkel om zijn hondje op te halen. “Welkom in de familie, Milli. Heel erg bedankt allemaal”, schreef de student op Twitter. Zijn mama en de puppy lijken het ook goed met elkaar te kunnen vinden.

Het bericht Miljoen twitteraars helpen man aan puppy verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels