HomeNieuwsLifestyleMathieu Terryn zorgt voor culinair entertainment met #CroqueMeThieu

Mathieu Terryn zorgt voor culinair entertainment met #CroqueMeThieu

Een mens moet zich moet iets bezighouden als hij zo lang thuis zit, dus Mathieu Terryn heeft besloten om zijn culinaire specialiteit met de wereld te delen. De Bazart-frontman showt op zijn Instagram-account zijn beste croque monsieurs en ze zijn om van te smullen.

Iedereen kan dezer dagen al wel eens wat afleiding gebruiken. Mensen die bijvoorbeeld niet weten wat ze als lunch willen eten, moeten eens gaan kijken op het Instagram-account van Mathieu Terryn. De frontman van Bazart toont daar zijn favoriete versies van zijn guilty pleasure: de croque monsieur.

Terryn bewijst dat hij creatief kan omspringen met de grillmachine. De zanger tovert een klassieke croque monsieur tevoorschijn, maar komt ook met meer gewaagde variaties. Zo heeft hij al een croque meatball en een Italiaanse croque ‘mozzafucka’ geserveerd. Terryn is duidelijk niet de enige grote fan van de snack, maar ook andere mensen delen hun creatie via de hashtag. Hoe zou jouw ideale croque eruit zien? Maak hem en deel je creatie via #CroqueMeThieu.

 

View this post on Instagram

 

CROQUE QUARANTAINE. Mijn specialiteit voor de komende dagen. Iemand suggesties? #CroqueMeThieu #CroqueQuarantaine

A post shared by BAZART (@mathieuterryn) on

 

View this post on Instagram

 

Nieuwe dag, nieuwe #CroqueMeThieu. Vandaag CROQUE MEATBALL. Thanks @bunch_box_dish_traiteur voor de lekkerste gehaktballen ooit

A post shared by BAZART (@mathieuterryn) on

 

View this post on Instagram

 

CROQUE MOZZAFUCKA. Homemade pesto-Mozza-Coppa di Parma-Spinacchio & Parmezanio. Check de dubbeldekker nu ▶ #CroqueMeThieu

A post shared by BAZART (@mathieuterryn) on

Het bericht Mathieu Terryn zorgt voor culinair entertainment met #CroqueMeThieu verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels