HomeNieuwsLifestyleMama klapt uit de biecht: “Ik organiseerde een trio met een andere...

Mama klapt uit de biecht: “Ik organiseerde een trio met een andere vrouw en nu besef ik dat ik lesbisch ben”

Origineel kadootje voor manlief? Wel, Theresa Rose uit Portland, Oregon, schonk haar echtgenoot een triootje voor zijn verjaardag. Die laatste sprong een gat in de lucht, al stond hem nog een verrassing te wachten op korte termijn: Theresa merkte na het seksavontuurtje op dat ze lesbisch was.

Theresa Rose is een vrouw en mama van twee die, zo zegt ze in een recent interview, zich al een tijdje niet goed in haar vel voelde in haar huwelijk. Ze kon echter geen exacte reden vinden. Tot ze een triootje opzette met haar man en een andere vrouw voor de verjaardag van haar echtgenoot. En het was nadien dat ze besefte hoe emotioneel oppervlakkig ze haar relatie met haar man vond.

Scheiding

Ze voelde naar eigen zeggen meteen een connectie met de vrouw in kwestie. Dus was een scheiding niet meer weg te denken. Nog geen drie weken later was ze aan het daten met een vrouw genaamd Jacqui Mettle. “Ik voelde meteen aan: dit is wat ik miste in mijn leven. Dit is waarom ik zo ongelukkig was in mijn huwelijk”, zo liet ze weten. Haar ex-man steunde haar echter niet nadat ze besefte dat ze lesbisch was. “Gelukkig bracht Jacqui me wel geluk, ze redde mijn leven.”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels