HomeNieuwsLifestyleHandig voor je kerstcadeaus! Zo haal je netjes het prijsetiket van je...

Handig voor je kerstcadeaus! Zo haal je netjes het prijsetiket van je pakjes

Wie weleens een pakje koopt voor een ander en het vervolgens zelf inpakt, herkent de frustratie wellicht. Je wil uiteraard niet dat de prijs nog op je cadeau plakt en dus beslis je om het etiket eraf te halen, maar dat verandert al snel in een catastrofe. De helft komt eraf, de helft niet en het ziet er gewoon niet uit.

En eerlijk, je wil geen half afgerukte sticker op je cadeau. Je komt al snel slordig over en dat wil niemand. Gelukkig bestaat er voor bijna elk probleem een oplossing, zo ook voor dit.

Hitte

Volgens de Australische Tiktokker @tony.zak volstaat het namelijk om het etiket eventjes te verhitten tussen de grill. Je warmt het etiket een tiental seconden op, waardoor de lijm zacht wordt en je het prijskaartje er zo kan afhalen. Geen grill in huis? Geen probleem, blaas dan even met je haardroger op het etiket voor een soortgelijk effect. Handig om weten voor de feestdagen!

@tony.zak

Save your money kids #pricetag #sticky #fyp #hacks

♬ origineel geluid – Tik Toker

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/handig-voor-je-kerstcadeaus-zo-haal-je-netjes-het-prijsetiket-van-je-pakjes

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels