HomeNieuwsLifestyleGoedkoopste luxehotel kost een dollar

Goedkoopste luxehotel kost een dollar

Een nacht in de duurste luxesuite ter wereld kost 70.000 euro per nacht. Dit is voor de meeste van ons onbetaalbaar. Maar op de luchthaven van Heathrow kan je slapen in luxehotel voor de prijs van één dollar, omgerekend niet eens een euro.

Virgin Atlantic en Onefinestay slaan de handen in elkaar om gasten de meest unieke hotelervaring te bezorgen. Een suite met wellness, een persoonlijke butler en cocktailbar kost minder dan een euro. De locatie voor deze ervaring bevindt zich in de Virgin Clubhouse op de Londense luchthaven Heathrow. Jammer genoeg opent het exclusieve logement haar deuren slechts de eerste vijf dagen van maart. Wie een kans wil wagen, moet zich inschrijven en hopen dat hij of zij geselecteerd wordt.

Vervolg

Volgens Virgin is dit een proefproject om te zien hoe klanten hun ervaring vinden. Als de feedback positief is, overweegt het bedrijf om meerdere proefprojecten op te starten. Als dit een succes blijkt te zijn, willen ze bekijken of er in permanente luxehotels moet worden geïnvesteerd.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels