HomeNieuwsLifestyleEr komt een nieuwe lading emoji’s aan

Er komt een nieuwe lading emoji’s aan

Vanaf morgen kunnen we ons opnieuw uitleven met het plaatsen van leuke emoji’s bij berichten. De grote verzameling smileys wordt uitgebreid met 157 nieuwe exemplaren. En het zijn vooral de kapsels waar mensen naar uitkijken.

Alsof we nog niet genoeg keuze hebben tussen de 2.666 bestaande emoji’s, kunnen we onze berichten nu opleuken met nieuwe tekeningen. De update met de naam Unicode 11.0 is vanaf dinsdag 5 juni beschikbaar.

Rood haar en krullen

Roodharigen hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk hebben ze nu een eigen emoji. En daar zijn ze blij mee. Dat bewijst Linde Merckpoel op Twitter.

Daarnaast staan vanaf morgen ook figuurtjes met grijs haar in de lijst. Opvallend is dat vroeger alle gezichtjes steil haar hadden. Daar komt nu verandering in door emoji’s met krullen. Bij de update werd ook rekening gehouden met het feit dat niet iedereen haar heeft. Daarom werden er kale smileys toegevoegd.

De makers hebben niet enkel aan het haar gedacht. Er zijn ook nieuwe gezichtsuitdrukkingen toegevoegd, zoals een smekende en feestende emoji. Naast de menselijke figuurtjes zijn er heel wat nieuwe dieren te bespeuren. Binnenkort kan je naar iedereen in je contactenlijst een pauw, nijlpaard, zwaan en zelfs een lama sturen.

Het bericht Er komt een nieuwe lading emoji’s aan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels