HomeNieuwsLifestyleDit vertellen jouw tenen over je persoonlijkheid

Dit vertellen jouw tenen over je persoonlijkheid

Velen zijn waarschijnlijk bekend met de manier waarop helderzienden elke lijn van iemands handpalm analyseren om hun toekomst te voorspellen. Waarschijnlijk zijn weinigen zich er echter van bewust zijn dat onze voeten net zo onthullend kunnen zijn.

Voetlezen is een vorm van waarzeggerij die zogenaamd veel kan vertellen over iemands persoonlijkheid. Voetlezers beweren dat ze het karakter van een individu eenvoudig kunnen meten door te kijken naar de grootte van de grote teen of de hoogte van de wreef.

Grote dikke tenen

Mensen bij wie dikke tenen veel groter zijn dan de rest van hun tenen, zijn volgens Pedireviews creatieve personen. Bovendien kan het erop wijzen dat je scherpzinnig bent. Iemand met kleinere dikke tenen zou dan weer een goede multi-tasker zijn.

Tweede teen langer dan dikke teen

Als dit bij jou het geval is, ben je waarschijnlijk een leiderstype. Daarnaast kan het echter ook wijzen op impulsiviteit.

Hoge of lage wreef

Hoewel een lage wreef kan leiden tot verschillende voet- en enkelproblemen, is het ook een teken van gezelligheid. Mensen met een hoge wreef geven daarentegen de voorkeur aan zelfstandig wonen.

Liefdesleven

Volgens voetlezeres Ann Scardarella kunnen je voeten zelfs het verloop van je liefdesleven onthullen. “Als je worstelt met een probleem, zal het zich in je voeten manifesteren”, vertelt ze aan Cosmopolitan. Het is niet verwonderlijk dat er maar weinig wetenschappelijk bewijs bestaat om het voetlezen als een geloofwaardige praktijk te ondersteunen.

Het bericht Dit vertellen jouw tenen over je persoonlijkheid verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels