HomeNieuwsLifestyle“Amerika heeft meest hitsige inwoners, België op nummer…”

“Amerika heeft meest hitsige inwoners, België op nummer…”

Een studie heeft aangetoond dat het Amerika officieel het land is met het grootste aantal aan hitsige of wellustige inwoners. De data waar de onderzoekers zich op baseren vloeit voort uit het de verkoop van seksspeeltjes, het aantal accounts op het platform OnlyFans en online zoeksessies op en naar Pornhub.

De seksindustrie piekte de afgelopen jaren. Sinds het begin van de pandemie zagen we een gigantische stijging de verkoop van seksspeelgoed. In het rapport van LookFantastic wordt er dieper ingegaan op de sector en de consument. Na analyse bleken Amerikanen de meest seksueel actieve personen wereldwijd te zijn.

En België?

Om het even te kaderen: sinds 2019 is er een stijging geweest wereldwijd van maar liefst 3910% in de verkoop van seksspeeltjes. Ook het aantal sessies op pornowebsites steeg ongelooflijk net als de activiteit op het platform OnlyFans. In de top 10 zien we onder meer nog Australië (2), het Verenigd Koninkrijk (3) en onze buurlanden Duitsland (4), Frankrijk (7) en Nederland (9). België zelf? Wij prijken op de zeventiende plek, net onder Portugal en boven Tsjechië. Wereldwijd en als klein landje staan we dus best ons mannetje als we kijken naar gezonde seksualiteit, zo geeft het rapport aan.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels