HomeNieuwsEntertainmentOphef over gewaagde foto van dochter Heidi Klum: «Is ze daar niet...

Ophef over gewaagde foto van dochter Heidi Klum: «Is ze daar niet te jong voor?»

Een foto waarop Leni Klum (17) op gedurfde wijze poseert, lokt heel wat kritiek uit op sociale media. Heel wat mensen vinden haar daar te jong voor, al krijgt ze ook veel bewondering van anderen.

Leni Klum siert momenteel de cover van het Britse magazine ‘Rollacoaster’. De 17-jarige dochter van Heidi Klum en de Italiaanse zakenman Flavio Briatore deelde op Instagram een gewaagd kiekje uit die fotoshoot. Daarop poseert ze op het strand in een zwarte blazer die de helft van haar lichaam bedekt. Haar ontblote linkerborst verstopt ze met haar linkerhand.

Verontwaardiging

De foto lokte al snel een storm van reacties uit. Heel wat mensen begrijpen niet dat een minderjarige vrouw op die manier voor de camera staat. «Is dat wel legaal voor een 17-jarige?», «Ze is hier echt wel te jong voor», «Wat voor moeder laat haar minderjarige dochter zulke foto’s publiceren?», en «Ik vind dit zo zielig. Als jong meisje op die manier poseren, waar eindigt dat?», lezen we onder meer in de reacties.

Steun

Anderen zien er dan weer helemaal geen graten in. «Wat maakt het uit? Ze is toch niet naakt… Je ziet zelfs minder dan bij een gewone bikini», «Als je een lustobject van haar maakt, dan ben je inderdaad illegaal bezig», en «Oh mijn God, opmerkingen zoals: ‘dat heb je niet nodig’. Leni, doe waar je je goed bij voelt. Ik hou van deze prachtige foto van jou», klinkt het ook.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ophef-over-gewaagde-foto-van-dochter-heidi-klum-ze-daar-niet-te-jong-voor

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels