HomeNieuwsBizarVrouw wordt betast in winkel, maar sommigen leggen de schuld bij haar:...

Vrouw wordt betast in winkel, maar sommigen leggen de schuld bij haar: «Wat had je verwacht met zo’n outfit?!»

Een Amerikaans OnlyFans-model werd onlangs in de winkel betast door een man. Ze deelde een video van het incident en hoewel de meesten even gechoqueerd waren als haar, vonden sommigen dat het door haar outfit kwam…

Daisy Delacriox ging onlangs na haar werk als bikini barista naar de supermarkt in Redwood City, een voorstad van San Francisco (Californië). Terwijl ze voeding aan het kiezen was, werd ze plots langs achter betast door een wildvreemde man. «Hij raakte mijn achterwerk aan en fluisterde ‘hoe gaat het, schatje?’ in mijn oor. Ik was volledig in shock», vertelt ze in een TikTok-video waarin het bewuste moment te zien is.

Bedenkingen bij outfit

De beelden werd inmiddels al 2,6 miljoen keer bekeken. Haar volgers vinden het vreselijk voor haar dat ze zoiets heeft moeten meemaken, al hebben sommigen hun bedenkingen bij haar outfit. «Waarom draag je zoiets in de winkel?», «Ga je zo naar het werk?», en «Wat had je verwacht met zo’n outfit?!», lezen we ook.

Zelfbeheersing

Dergelijke reacties zetten kwaad bloed bij heel wat volgers én bij Daisy zelf, die in een tweede video haar punt duidelijk maakt. «Het is niet omdat vrouwen ervoor kiezen om huid te tonen dat het oké is om hen aan te randen. Het zal nooit te rechtvaardigen zijn om een vrouw te betasten omwille van haar lichaam. Leer jezelf te beheersen. Het is walgelijk hoe sommigen onder jullie denken dat het oké is om een vrouw aan te raken omdat ze huid toont», klinkt het.

@daisydelacroix1

I can’t stress this enough to please be aware of your surroundings #womenoftiktok #fypシ

♬ original sound – Daisy

@daisydelacroix1

♬ original sound – Daisy

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-wordt-betast-winkel-maar-sommigen-leggen-de-schuld-bij-haar-wat-had-je-verwacht-met-zon-outfit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels