Vind ons op

Zita

Vrouw vermoedt dat vriend haar bedriegt, maar dan ziet ze deze beelden… (video)

Bizar

Vrouw vermoedt dat vriend haar bedriegt, maar dan ziet ze deze beelden… (video)

Een Amerikaanse vrouw vreesde onlangs dat haar vriend haar bedroog omdat hij maar niet naar huis kwam na een avondje uit. De volgende ochtend bleek dat ze er volledig naast zat…

Christina DelRossi was in alle staten toen haar vriend tijdens een feestavond weg bleef en onbereikbaar was via de telefoon. Ze was ervan overtuigd dat hij overspel pleegde.

Dronken

De volgende morgen trof ze hem echter aan in de gang van haar appartement. Op de beelden van de deurcamera zag ze dat hij daar al sinds 4 uur ’s morgens was – in dronken toestand weliswaar – en tevergeefs probeerde binnen te geraken. Hij toonde zelfs zijn identiteitskaart voor de camera voor het geval ze niet zou geloven dat hij het was.

Hilariteit

Christina deelde de beelden op TikTok, waar ze al meer dan 4 miljoen keer bekeken werden. «Ik die de hele nacht aan het wenen was omdat ik dacht dat mijn vriend me bedroog aangezien hij uitging en urenlang zijn telefoon niet opnam», schrijft ze erbij. Haar volgers liggen in een deuk. «Hilarisch», «De manier waarop hij het opgaf en erbij ging zitten», en «Het feit dat hij zijn identiteitskaart liet zien is het beste dat ik vandaag al zag. Bedankt voor het lachen!», klinkt het onder meer in de reacties.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-vermoedt-dat-vriend-haar-bedriegt-maar-dan-ziet-ze-deze-beelden-video

Meer in Bizar

To Top