HomeNieuwsBizarVrouw transformeert zich in een Aziatische Wonder Woman

Vrouw transformeert zich in een Aziatische Wonder Woman

Halloweenkostuums zijn vaak bedoeld om mensen te doen schrikken, mensen te doen lachen of er gewoon mooi uit te zien. Deepica Mutyal voegt daar een nieuwe functie aan toe: mensen inspireren.

Speciaal voor Halloween creëerde Deepica Mutyal haar versie van Wonder Woman. Ze wou haar eigen cultuur mengen met het sterke en inspirerende vrouwelijk personage. Op die manier hoopt ze anderen te inspireren om de eigen cultuur, identiteit en persoonlijkheid te behouden. “Het punt dat ik wil maken is dat je kan zijn wie je wil voor Halloween zonder je beperkt te voelen”, zegt ze op haar Youtubekanaal.

#BeYourOwnHero

Het kostuum van de vrouw met Indische origine maakt deel uit van haar project dat ze #BeYourOwnHero doopte. Dat project stemt voort uit haar #BeYourOwnPrincess-beweging, die een belangrijke boodschap verspreidt: blijf lekker jezelf en probeer geen rekening te houden met wat de maatschappij je oplegt. Naast haar Wonder Woman-outfit maakte ze al een variant van de Disney-prinsessen Jasmine, Ariel, Assepoester.

Ben je benieuwd hoe haar Zuid-Aziatische versie van de superheldin tot stand is gekomen? Bekijk het in de onderstaande video.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels