HomeNieuwsBizarVrouw met maatje meer draagt ‘gedurfd’ kleedje als antwoord op haters die...

Vrouw met maatje meer draagt ‘gedurfd’ kleedje als antwoord op haters die vinden dat «niemand dit wil zien» (foto)

Een Canadese influencer heeft enkele haters lik op stuk gegeven door te poseren in een opvallend uitgesneden jurk. «Ik wou dat ik evenveel zelfvertrouwen had als jij», klinkt het in de reacties.

Steph Oshiri is een 28-jarig plussize model uit Canada dat regelmatig poseert in iets gewaagdere outfits om haar lichaam in de kijker te zetten. Meestal krijgt ze daar positieve reacties op, maar af en toe zitten er rotte appels tussen.

Lossere kleren

In een recente video lijst ze enkele van die negatieve commentaren op terwijl ze poseert in een weinig verhullende jurk. «Jakkes, ze is zo dik. Waarom draagt ze dat in godsnaam?», «Draag alsjeblieft lossere kleren. Niemand wil dit zien», en «Niet iedereen heeft het lichaam om alles wat ze willen aan te doen», kreeg ze onder meer al te horen van haters.

Niet luisteren

Haar volgers reageren laaiend enthousiast op haar ‘actie’. «Wat een prachtig kleedje. Ik wou dat ik het zelfvertrouwen had om het te dragen», «Onvoorstelbaar mooi. Luister alsjeblieft nooit naar hen», en «Wat zie je er fantastisch uit, zeg!», lezen we onder meer in de reacties.

TikTok / @stephbabyyy

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-met-maatje-meer-draagt-gedurfd-kleedje-als-antwoord-op-haters-die-vinden-dat-niemand-dit-wil-zien

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels