Vind ons op

Zita

Vrouw flipt door coronarichtlijnen en trekt haar van agente uit

Bizar

Vrouw flipt door coronarichtlijnen en trekt haar van agente uit

In Blankenberge heeft zich gisterennamiddag een incident voorgedaan bij de toegangspoorten van een winkelstraat. Dat meldt Philip Denoyette, woordvoerder van de politiezone Blankenberge/Zuienkerke. Een vrouw ging helemaal door het lint en trok zelfs plukken haar van een politievrouw uit.

De feiten deden zich rond 15.30 uur voor aan een van de poorten die toegang geven tot het afgebakende winkelcentrum van Blankenberge. Daar worden stewards ingezet om ervoor te zorgen dat de coronarichtlijnen nageleefd worden. Een vrouw wilde de aanwijzingen van de stewards echter niet opvolgen.

Geweld

Een politiepatrouille te voet sprak de vrouw aan op haar gedrag, maar dat viel blijkbaar niet in goede aarde. “De dame wenste zich niet te laten identificeren en begon plots wild om zich heen te slaan en te schoppen”, aldus commissaris Philip Denoyette. Tijdens de schermutseling greep ze ook het haar van een vrouwelijke agente vast. “Ze gebruikte daarbij zoveel geweld dat de vrouw hele plukken haar bij de collega uittrok.”

Uiteindelijk kon de vrouw toch geboeid worden. Ze werd aangehouden wegens verstoring van de openbare orde en zal zich wellicht later nog voor het gebruikte geweld moeten verantwoorden.

Het bericht Vrouw flipt door coronarichtlijnen en trekt haar van agente uit verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top