HomeNieuwsBizarVrouw brengt zelfbruiner aan en verandert in Shrek

Vrouw brengt zelfbruiner aan en verandert in Shrek

Het mooie weer is in het land, dus waarom niet even bruin worden in de zon? Je kan ook dit ook proberen via zelfbruiner, maar waaghalzen nemen beter advies aan van Danni Bruce. De Brits meid veranderde door deze beslissing in Shrek. 

De 20-jarige uit Nottingham dacht door middel van zelfbruiner zich even te voorzien van een mooi kleurtje, maar dat verliep niet helemaal volgens plan. De Britse is namelijk groen geworden. En niet een beetje ook. Ze zou zo kunnen acteren als de Hulk, Shrek of de Wicked Witch.

Al binnen een paar minuten was ze naar eigen zeggen niet meer te herkennen. Ze werd al snel groen en raar donkerbruin over heel haar lijf. Ook haar hoofd had ze ingesmeerd met de crème.

Zenuwinzinking

Logischerwijs heeft ze besloten de deur voorlopig niet uit te komen. “Ik had een zenuwinzinking. Ik keek in de spiegel en mijn hele borst was groen. Ik sloot me op in mijn kamer en droeg alleen nog maar een capuchon en lange mouwen”, vertelt ze tegen The Daily Mail.

Toch besloot ze om haar foto’s op Facebook te zetten. En leuk detail is ook dat ze een fles heeft waarvan je nog donkerder zou moeten worden. We zijn benieuwd wat dat voor resultaat oplevert.

 

 

Het bericht Vrouw brengt zelfbruiner aan en verandert in Shrek verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels