HomeNieuwsBizarSadistische ‘prank’ choqueert Frankrijk: wagen sleurt oude man meters mee tot hij...

Sadistische ‘prank’ choqueert Frankrijk: wagen sleurt oude man meters mee tot hij valt (video)

In Frankrijk is ophef ontstaan over een filmpje op sociale media. In de video, die als opzet heeft grappig te zijn, is te zien hoe de bestuurder van een wagen een oude man al rijdend bij de arm vastpakt. De 67-jarige man smeekt om losgelaten te worden, maar de lachende bestuurder blijft versnellen, tot ze de man uiteindelijk loslaten en die hard op de grond valt. Twee verdachten zijn reeds opgepakt.

«Zot gelachen vanavond», schrijft de maker van het viraal gegane filmpje bij de video, maar op het gelaat van de vele Franse kijkers valt geen glimlach te bespeuren. Op sociale media klinkt het schande over de autobestuurder en zijn passagier in de Franse gemeente Noisy-Le-Sec die bij wijze van ‘grap’ mensen meters lang meeslepen met de wagen, om de slachtoffers uiteindelijk hard te laten vallen.

Gebroken schouder

De autobestuurder en de filmende passagier zouden tewerk gaan door een onschuldige voorbijganger om een sigaret te vragen, waarna ze de persoon vastgrijpen bij hun arm of kledij. Een van de slachtoffers is een 67-jarige man, te zien in de video, die na de zieke grap in het ziekenhuis belandde met verwondingen aan het gezicht en de arm. Ook een 64-jarige vrouw viel al ten prooi aan het geschifte duo: zij brak haar schouder en haar voet en diende als eerste een klacht in. Mogelijk hebben de twee nog slachtoffers gemaakt.

(De beelden van de ‘grap’ beginnen vanaf 00:12)


Intussen pakte de politie al twee verdachten op. Het gaat om twee twintigers die reeds bekend waren bij de politie, onder meer voor diefstal met geweld en drugsgerelateerde feiten.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/sadistische-prank-choqueert-frankrijk-wagen-sleurt-oude-man-meters-mee-tot-hij-valt-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels