HomeNieuwsBizarOphef over outfit van fitnesscoach in supermarkt: «Zoiets draag je daar niet»...

Ophef over outfit van fitnesscoach in supermarkt: «Zoiets draag je daar niet» (video)

Een Australische fitnesscoach werd onlangs in de supermarkt scheef bekeken omwille van haar outfit. Ze deelde een video ervan en kreeg hier en daar steun van haar volgers, maar tevens heel wat kritiek.

Sophie Allen is een 32-jarige fitnesscoach uit Sydney. Onlangs ging ze in een topje en sportbroek naar de supermarkt. Dergelijke outfit draagt ze wel vaker als ze er net een trainingssessie heeft opzitten. Ze voelde echter voor de zoveelste keer de afkeuring van andere winkelaars, dus besloot ze om de kwestie aan te kaarten op TikTok. «De haat die je krijgt als je als vrouw een topje draagt in de supermarkt…», zuchtte ze erbij.

Verwachtingen

Ze betreurt dat ze dat nog al te vaak meemaakt. «Het gebeurt altijd als ik na een trainingssessie naar de supermarkt ga. Het is frustrerend dat er van ons, vrouwen, verwacht wordt dat we eruitzien en ons gedragen zoals wat de maatschappij aanvaardbaar vindt», klinkt het.

Gemengde reacties

Haar TikTok-video werd al bijna 2 miljoen keer bekeken. Verschillende volgers zijn het met haar eens, maar anderen vinden haar outfit ongepast voor een supermarkt. «Doe gewoon een T-shirt aan als je buitenkomt», «In een fitness kan zo’n outfit uiteraard, maar een supermarkt is nog net iets anders», en «Het is een beetje zoals in zwemkleding naar de cinema gaan», lezen we onder meer in de reacties.

@sopheallen

Y tho

♬ origineel geluid – Imani Verbeke

@sopheallen

Reply to @beatriceshodeinde1 I got you besties #glutepump #tightshack #youeithergetitoryoudont

♬ goldenboy.ty – tyler

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ophef-over-outfit-van-fitnesscoach-supermarkt-zoiets-draag-je-daar-niet-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels